Bild4

Välkommen som medlem i Ölands Ryttarförening


Denna information riktar sig till Dig både som ny och gammal medlem och innehåller de uppgifter som gäller för närvarande inom föreningen.

För samtliga deltagare i lektions- och träningsverksamhet eller som använder anläggningen i Tryggestad är medlemskap i förening ansluten till Svenska ridsportförbundet obligatoriskt.

I och med medlemskapet ingår
- Olycksfallsförsäkring via Folksam .

- Medlemstidningen Häst & Ryttare (via SvRF).


Medlemsavgifter 2020 
junior (< 18 år ) 250 kr
senior 400 kr

 

Betalning  sker via BG 847-7721 eller  Swish 123 199 36 17
Ange fullständigt namn och personnummer när du betalar in medlemsavgiften.

 

Föreningen betalar i sin tur medlemskap till
- Svenska Ridsportförbundet för år 2020: 165kr/medlem (112+53).
- Smålands Ridsportförbund: 31:-/ medlem & fast avgift á 1000kr  (<125medlemmar).


Om Du har frågor om medlemskap så maila till: kassor.orf@gmail.com
 

Tävlingslicenser Licensunderlag för tävlingslicenser för ryttare och häst/ponny erhållas genom tävlingsdatabasen (TDB) https://tdb.ridsport.se/  

Glöm inte att ansöka om licenser i god tid innan tävlingar!

MEDLEMSUPPGIFTER

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att vi ska kunna administrera vår verksamhet. Vi behöver också uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till riksförbundet.
Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd.
Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning. Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.
Vi sparar personuppgifter för själva medlemskapet i systemet IdrottOnline. Om du vill begära ett registerutdrag, ändring eller uppdatering av dina personuppgifter vänligen kontakta kassor.orf@gmail.com