Bild4

Nu har det roliga börjat!
 

Under oktobers slut 2019 påbörjades ridhusbyggnationen på anläggningen!  


191115 Grunden till arenan är gjuten & nu inväntar vi brinntid & stålstomme.
191215 Stålstommen sväntar på att resas
200125 Panelen är monterad
202004 Inväntar takplåt
202012 Bygget är åter igång
202103 Redo för el- & underlag
202105 Underlaget fixat
202106 Besiktigat och klart för Öppning!

Manegemåttet på arenan blir 20*60m.
Detta innebär att vi får bättre förutsättningar för träningar och tävlingar på anläggningen året rung
Ridhuset blir även tillgänglighetsanpassat med utvändig ramp och fällbar sargsektion för lättare på- och avstigning.

Vill ni bidra ekonomiskt till Projektet? 
Swisha gärna valfritt belopp till föreningen 1231993617 ange Ridhusprojekt i beskrivningen

Vill ditt företag synas i ridhuset?
kontakta kassor.orf@gmail.com

Grönt kort kurs 2021!
Intresseanmälan till kassor.orf@gmail.com

Grönt kort
 Alla som tävlar, från inbjudningstävling och uppåt ska ha tagit Grönt kort. Oavsett om man är häst- eller ponnyryttare, kusk eller voltigör.

Alla som är 18 år och äldre, som inte har Grönt kort idag men vill börja tävla, bör gå samma kurs. De kan dock välja att under en halvdag istället göra både de delprov som kursen innehåller samt det slutliga praktiska och det teoretiska provet.
Alla upp till och med 18 år ska delta i en obligatoriskt Grönt kort kurs.

Från och med det år ryttaren fyller 13 år kan han/hon själv gå grönt kort kursen för att avlägga proven. Från och med 1/1 det år ryttaren fyller 14 år måste han/hon ha ett eget grönt kort.

För barn upp till 12 år gäller att målsman/annan vuxen som idag inte har Grönt kort skall delta i kursen och ta Grönt kort, samt därefter ansvara för barnet och dess handlingar under tävling. Barnet rekommenderas delta på kursen tillsammans med målsman. Uppsuttna krav gäller dock inte målsman, det är ryttarens ridkunskap som skall intygas. Ridkunskapen intygas av lägst Ridlärare Level 1 eller C-tränare.

Ex. Ett barn som gått Grönt kort-kurs med målsman vid 12 års ålder eller yngre måste alltså ändå gå om kursen själv, tidigast det år han/hon fyller 13 år.

Det finns inte längre något fysiskt kort till Grönt kort. Istället görs en notering i TDB (Tävlingsdatabasen) och du som har klarat provet får ett intyg med dig hem. Om du redan har ett Grönt kort behöver du inte ta ett nytt. Ditt gamla kort kommer att gäller även fortsättningsvis.

18/12-13: Årets Lucia Show är över och det blev mycket lyckat ni som inte kom missade verkligen något roligt. Här är några bilder hoppas det kommer in fler.